Boka ett personligt möte med någon av våra rådgivare

Vi är alltid tillgängliga

Hör av dig så pratar vi ihop oss om hur vi kan hjälpa dig med din trygghet och säkerhet. 

Scutus Security Group AB

+46 (0) 8 20 40 00

info@scutus.se

Jobba hos oss

Jobb 211122

Scutus Protection söker personskyddsoperatörer

Scutus utökar sin operativa verksamhet och söker nu ett flertal personskyddsoperatörer för både heltid, deltid såväl som behovstjänstgöring. Arbetsuppgifterna omfattar personskydd och skyddsspaning i ett specifikt uppdrag, även andra operativa uppdrag kan komma att bli aktuella både nationellt såväl som internationellt.

Arbetet är till största delen schemalagt och omfattar tjänstgöring dygnet runt med grundplacering i Stockholm.

Utöver att du har av svenska myndigheter en för tjänsten godkänd utbildning, körkort för personbil samt fysiska och mentala förutsättningar att utföra arbetsuppgifterna, vill vi även att du som personskyddsoperatör:

·      är en ansvarsfull person med gott omdöme.

·      är socialt kompetent, flexibel och lösningsorienterad.

·      har förmåga att tempoväxla samt fatta väl avvägda beslut.

·      har en sund etisk och moralisk värdegrund.

·      kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

·      har en sund syn på vad arbetet med personskydd innebär.

Vi ser gärna att du har arbetat med personskydd tidigare eller har en yrkesmässig bakgrund som gör att du är lämplig för uppdraget.

Om Scutus Security Group

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom specialiserade säkerhetstjänster till företag, privatpersoner, organisationer samt myndigheter. Utöver våra operativa tjänster genomför vi årligen även ett stort antal utredningar, analyser, bakgrundskontroller samt andra individuellt anpassade lösningar för våra klienter i vår roll som strategisk säkerhetsleverantör.

För att leverera detta krävs det hög faktisk kompetens och erfarenhet, något som vi under många år säkerställt genom att vår personal rekryterats från specialiserade funktioner inom bland annat Polismyndigheten, Försvarsmakten samt civila säkerhetsföretag.

Ansökan

Om du känner att det är dig vi beskriver, och du vill arbeta med marknadens bästa och trevligaste kollegor, skicka din ansökan tillsammans med ett personligt brev och CV till rekrytering@scutus.se

Sista ansökningsdag: 2021-12-10.

Vi söker alltid efter nya medarbetare som har relevant kompetens och som delar våra värderingar. Bifoga personligt brev och CV så hör vi av oss.